Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. december 15. Valér
MozgásTér

Csak kézis sikerek

Fenyves Balázs | 2017. november 27. 20:00:42 | Utolsó frissítés: 1 éve
Négy mérkőzésből kettőn tudtunk győzelemnek örülni.

 

 

Vízilabdás vereséggel kezdődött a szombati nap, az Eszterházy KESC másodosztályú férfi csapata ugyanis a listavezető KSI SE otthonában kapott ki. A papírforma egyébként nem is ígért mást, hiszen a fővárosiak idén már kilencből kilencedik meccsüket hozták le magabiztosan.

 

Sajnos a Szombathelyre látogató EKE-Eger-KOK sem járt sikerrel aktuális bajnoki találkozóján. A Falco U23-as gárdája végig magabiztosan vezetve, végül huszonegy ponttal győzte le a Váczi Péter edzőt ezúttal nélkülöző egrieket.

 

Maradt jó hír is a hétvégére, hiszen mind a két kézilabdacsapatunk fontos győzelmeket szerzett. Az Eszterházy KESC női alakulata az NB I/B keleti csoportjának sereghajtójánál járt vendégségben, és ha már ott volt, nem is távozott onnan üres kézzel. A tizenkét gólos siker és a listavezető Kispest meglepő vereségével a lányok pontszámban be is érték hétvégi riválisukat, így óriási csatára lehet számítani az ősz rangadóján.

 

Az Eger SBS Eszterházy élvonalbeli csapatának is jól sikerült a szombati napja. Az NB I-es pontvadászat egyik újonca, a forduló előtt ötödik Dabas otthonában nagyon szoros végjáték után jött össze a plusz hármas diadal, amire már régóta vártak az együttes szimpatizánsai.


 

 

 

Eredmények:

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, B-csoport, 9. forduló

KSI SE – Eszterházy KESC 13-6

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, Zöld-csoport, 10. forduló

Falco KC Szombathely U23 – EKE-Eger-KOK 78-57

 

NŐI KÉZILABDA:

NB I/B, kelet, 11. forduló

Gyömrő VSK – Eszterházy KESC 23-35

 

FÉRFI KÉZILABDA:

NB I., 11. forduló

Dabas KC VSE – Eger SBS Eszterházy 20-23

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Adventi koncert az egri Ciszterci templomban
Koncertre várja az érdeklődőket az Eszterházy Károly Gyakorló Gimnázium kórusa december...
Hajszálon múlott
Nem sikerült visszavágnia múlt heti vereségéért az EKE-Eger férfi futsal csapatának, így...
Kiemelkedő volt az érdeklődés a nyílt napon
Népszerű volt az Eszterházy Károly Egyetem nyílt napja: több mint 1200 érdeklődő volt...