Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
MozgásTér

Csak kézis sikerek

Fenyves Balázs | 2017. november 27. 20:00:42 | Utolsó frissítés: 1 éve
Négy mérkőzésből kettőn tudtunk győzelemnek örülni.

 

 

Vízilabdás vereséggel kezdődött a szombati nap, az Eszterházy KESC másodosztályú férfi csapata ugyanis a listavezető KSI SE otthonában kapott ki. A papírforma egyébként nem is ígért mást, hiszen a fővárosiak idén már kilencből kilencedik meccsüket hozták le magabiztosan.

 

Sajnos a Szombathelyre látogató EKE-Eger-KOK sem járt sikerrel aktuális bajnoki találkozóján. A Falco U23-as gárdája végig magabiztosan vezetve, végül huszonegy ponttal győzte le a Váczi Péter edzőt ezúttal nélkülöző egrieket.

 

Maradt jó hír is a hétvégére, hiszen mind a két kézilabdacsapatunk fontos győzelmeket szerzett. Az Eszterházy KESC női alakulata az NB I/B keleti csoportjának sereghajtójánál járt vendégségben, és ha már ott volt, nem is távozott onnan üres kézzel. A tizenkét gólos siker és a listavezető Kispest meglepő vereségével a lányok pontszámban be is érték hétvégi riválisukat, így óriási csatára lehet számítani az ősz rangadóján.

 

Az Eger SBS Eszterházy élvonalbeli csapatának is jól sikerült a szombati napja. Az NB I-es pontvadászat egyik újonca, a forduló előtt ötödik Dabas otthonában nagyon szoros végjáték után jött össze a plusz hármas diadal, amire már régóta vártak az együttes szimpatizánsai.


 

 

 

Eredmények:

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, B-csoport, 9. forduló

KSI SE – Eszterházy KESC 13-6

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, Zöld-csoport, 10. forduló

Falco KC Szombathely U23 – EKE-Eger-KOK 78-57

 

NŐI KÉZILABDA:

NB I/B, kelet, 11. forduló

Gyömrő VSK – Eszterházy KESC 23-35

 

FÉRFI KÉZILABDA:

NB I., 11. forduló

Dabas KC VSE – Eger SBS Eszterházy 20-23

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.