Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2017. november 23. Kelemen
MozgásTér

Egy hónap után itthon

2017. november 03. 11:31:52 | Utolsó frissítés: 17 napja
A Balatonfüred személyében száz százalékos ellenfelet lát vendégül az Eger SBS Eszterházy férfi kézilabdacsapata, de ugyanebben az időben játszik női csapatunk is a Leányka úton.

 

 

Két kézilabda, és egy vízilabda mérkőzés vár ránk szombaton, ráadásul mindhárom találkozó hazai környezetben. Sűrű tehát a hétvége első napja, és ráadásul, akik mindhárom összecsapásra kíváncsiak, azoknak választaniuk kell.

 

Alighanem az Eszterházy KESC férfi vízilabdacsapatának találkozójával van a legkevesebb probléma, hiszen Tóth Péter legénysége, bár szokatlan időpontban, de 15 órakor fogadja az ASI DSE gárdáját. A fiúk múlt heti győzelmét követően, most is jó lenne három ponttal zárni, tovább tapadva ezzel a listavezetőkre.

 

 

Este hattól két kézilabda meccset is rendeznek a városban. Amíg az Eszterházy KESC női alakulata a Szentendre ellen szerepel a Leányka úton, addig az Eger SBS Eszterházy férfi csapata az élvonalban idáig hibátlan Balatonfüreddel néz farkasszemet.

 

A lányok esetében nem lehet kérdés a két pont megszerzése, a fiúkra viszont kőkemény meló vár közel egy hónap után újra a körcsarnokban. Mivel egy időpontban kezdődik a két összecsapás, értelem szerint, választaniuk kell a kézilabda barátoknak, a Líceum Televízió viszont mindkét (a pólósokkal együtt mindhárom) helyszínen dolgozik, a jövő hét folyamán így senki sem maradhat le a találkozókról.


 

 

 

A hétvégi program:

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, B-csoport, 6. forduló

Eszterházy KESC (3.) – ASI DSE (5.)

Eger, Termálfürdő, november 4., szombat, 15.00.

 

NŐI KÉZILABDA:

NB I/B, kelet, 8. forduló

Eszterházy KESC (4.) – Szentendrei NKE (11.)

Eger, Eszterházy-csarnok, november 4., szombat, 18.00.

 

FÉRFI KÉZILABDA:

NB I., 9. forduló

Eger SBS Eszterházy (7.) – Balatonfüredi KSE (3.)

Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, november 4., szombat, 18.00.

 

 

 

 

(FOTO: Szántó György, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Hogyan csinálj pénzt a tudásodból? November 30-án megtudhatod!
A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 2017. november 30-án délután fél kettőtől...
Száz százalékos hétvége!
Három csapatunkért szoríthattunk az elmúlt napokban, de nem hiába, mindenki győztesen zárta...
Három nyerhető meccs
Szombaton kettő, vasárnap egy hazai bajnoki mérkőzésen szoríthatunk az egyetem csapatainak.