Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. február 22. Gerzson
MozgásTér

Egy hónap után itthon

2017. november 03. 11:31:52 | Utolsó frissítés: 1 éve
A Balatonfüred személyében száz százalékos ellenfelet lát vendégül az Eger SBS Eszterházy férfi kézilabdacsapata, de ugyanebben az időben játszik női csapatunk is a Leányka úton.

 

 

Két kézilabda, és egy vízilabda mérkőzés vár ránk szombaton, ráadásul mindhárom találkozó hazai környezetben. Sűrű tehát a hétvége első napja, és ráadásul, akik mindhárom összecsapásra kíváncsiak, azoknak választaniuk kell.

 

Alighanem az Eszterházy KESC férfi vízilabdacsapatának találkozójával van a legkevesebb probléma, hiszen Tóth Péter legénysége, bár szokatlan időpontban, de 15 órakor fogadja az ASI DSE gárdáját. A fiúk múlt heti győzelmét követően, most is jó lenne három ponttal zárni, tovább tapadva ezzel a listavezetőkre.

 

 

Este hattól két kézilabda meccset is rendeznek a városban. Amíg az Eszterházy KESC női alakulata a Szentendre ellen szerepel a Leányka úton, addig az Eger SBS Eszterházy férfi csapata az élvonalban idáig hibátlan Balatonfüreddel néz farkasszemet.

 

A lányok esetében nem lehet kérdés a két pont megszerzése, a fiúkra viszont kőkemény meló vár közel egy hónap után újra a körcsarnokban. Mivel egy időpontban kezdődik a két összecsapás, értelem szerint, választaniuk kell a kézilabda barátoknak, a Líceum Televízió viszont mindkét (a pólósokkal együtt mindhárom) helyszínen dolgozik, a jövő hét folyamán így senki sem maradhat le a találkozókról.


 

 

 

A hétvégi program:

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, B-csoport, 6. forduló

Eszterházy KESC (3.) – ASI DSE (5.)

Eger, Termálfürdő, november 4., szombat, 15.00.

 

NŐI KÉZILABDA:

NB I/B, kelet, 8. forduló

Eszterházy KESC (4.) – Szentendrei NKE (11.)

Eger, Eszterházy-csarnok, november 4., szombat, 18.00.

 

FÉRFI KÉZILABDA:

NB I., 9. forduló

Eger SBS Eszterházy (7.) – Balatonfüredi KSE (3.)

Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, november 4., szombat, 18.00.

 

 

 

 

(FOTO: Szántó György, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Újabb forduló a Varázstorony versenyén
Elindult a Varázstorony Online Vetélkedő harmadik fordulója. A feladatlapok már...
Az érzelmek logikája előadás Egerben
Dr. Mérő László matematikus tart előadást március másodikán a Forrásban.
Felvételi a Roma Szakkollégiumban
Várják azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik büszkén vállalják roma kultúrájukat.