Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
MozgásTér

Élre állhatnak a lányok

Fenyves Balázs | 2017. december 01. 23:21:50 | Utolsó frissítés: 1 éve
A női kézilabda NB I/B-ben csúcsrangadót rendeznek a fővárosban.

 

 

Három találkozón szoríthatunk eszterhazys csapatnak az előttünk álló hétvégén, egy esetben hazai pályán kettőben idegenben. Kezdjük is a sort szokásosan, időrendi sorrendben, ki hol, mikor, és milyen riválissal néz farkasszemet!

 

Elsőként az Eszterházy KESC másodosztályú férfi vízilabdásai ugranak medencébe, méghozzá a B-csoport második körének első mérkőzésén. Ez a gyakorlatban a tízedik fordulót jelenti, és a Szolnok II. elleni idegenbeli csörtét. Az őszi nyitón magabiztosan nyertek Szurgent Márióék, remélhetőleg a visszavágó is jól sikerül.

 

 

Ugyancsak szombaton rendezik a női kézilabda NB I/B keleti csoportjának csúcsrangadóját, a Kispest – Eszterházy KESC összecsapást. A tabellán első és második helyezett gárda fővárosi randevúja előzetesen is nagy csatát hozhat, amennyiben pedig a mieink bizonyulnak jobbnak, úgy át is veszik a vezetést a bajnokságban.

 

Talán még ennél is nehezebb feladat vár vasárnap este az Eger SBS Eszterházy férfi kézilabda együttesre. A Kemény Ferenc Sportcsarnok vendége legalábbis az a Tatabánya lesz, amely gárda a Veszprém, Szeged kettős után közvetlenül következeik a táblázaton. A pontszerzés mindenképpen a bravúr kategóriába tartozna, de miért is ne jöhetne össze a meglepetés?


 

 

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, B-csoport, 10. forduló

Szolnoki Dózsa VSC II. (8.) – Eszterházy KESC (4.)

Szolnok, december 2., szombat, 10.00.

 

NŐI KÉZILABDA:

NB I/B, kelet, 12. forduló

Kispest NKK (1.) – Eszterházy KESC (2.)

Budapest, december 2., szombat, 16.00.

 

FÉRFI KÉZILABDA:

NB I., 11. forduló

Eger SBS Eszterházy (7.) – Grundfos Tatabánya KC (3.)

Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, december 3., vasárnap, 18.30.

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.