Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
MozgásTér

Győztes kosaras búcsú

Fenyves Balázs | 2017. június 06. 12:50:37 | Utolsó frissítés: 1 éve
Amíg Váczi Péter együttese megnyerte idei utolsó mérkőzését, addig Tóth Péter legényei elveszítették rangadójukat.

 

 

Az egyiknek sikerült, a másiknak nem, ez a másik viszont még javíthat. Egészen tömören így jellemeznénk a mögöttünk hagyott hétvégét, már ami az Eszterházy Károly Egyetem, még versenyben lévő sportcsapatainak eredményességét illeti.

 

Szombat délelőtt fontos mérkőzést rendeztek a férfi vízilabda másodosztályban, a felsőház utolsó előtti fordulójában ugyanis a listavezető AVUS Szombathely érkezett a harmadik Eszterházy KFSC-hez. Ugyan a találkozó elején kétszer is a mieink vezettek, de a vendégek fordítani tudtak, és meg is tartották előnyüket egészen a meccs legvégéig, amivel a hazaiak leszorultak a dobogóról.

 

 

Eredményesebben alakult a szombat délután az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabda együttesének, hiszen Váczi Péter alakulata győzelemmel tudta befejezni az NB I/B alsóházi rájátszását. A Budafok elleni összecsapás négypontos sikerrel zárult, de úgyis fogalmazhatnánk, szépen búcsúztak az egyetemisták, akik jövőre egy osztállyal lentebb folytathatják.


 

 

 

Eredmények:

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, rájátszás az 1-8. helyért, 7. forduló

Eszterházy KFSC – AVUS Szombathely 8-9

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, rájátszás a 17-24. helyért, 8. forduló

EKE-Eger-KOK – Budafok 68-64

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.