Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. december 18. Auguszta
MozgásTér

Harminckilenc egri gól a Pénzügyőrnél

Fenyves Balázs | 2017. október 16. 10:01:40 | Utolsó frissítés: 1 éve
Egyedül női kézilabdásaink eredményével lehettünk elégedettek.

 

 

Két bosszantó, és egy jó szájízzel befejeződő bajnoki mérkőzést tudhatunk a hátunk mögött, már, ami az Eszterházy Károly Egyetem sportcsapatainak elmúlt hétvégéjét illeti.

 

Kezdjük a rossz hírekkel, az Eszterházy KESC másodosztályú férfi vízilabdásai Debrecenbe utaztak a bajnokság harmadik fordulójában, ahol mindenképpen győzelemmel kalkuláltak. Csakhogy a házigazdának is volt szava ehhez, a félidei 7-1-es vezetéséből pedig nem igen volt lehetőség visszajönniük a mieinknek, akiknél még egy súlyos sérülés is történt.

 

 

Balszerencséből kijutott bőven az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabdásainak is, az eddigi négyből négy vereség után ezért nagyon elkélt volna már az első siker az NB I/B Zöld-csoportjában. Ötödik nekifutásra a Baját kellett volna legyőzni az idei első győzelemhez, ami a rossz kezdés után is úgy tűnt, összejöhet, csakhogy az utolsó percben hagyták kiénekelni a sajtot a szájukból Illés Balázsék, akik így roppantul bosszantó, egypontos vereséget szenvedtek.

 

Hogy azért jó hírrel fejezzük be összefoglalónkat, az Eszterházy KESC női kézilabda együttesével zárjuk a beszámolót. Debre Viktor és Rutka Péter tanítványai a Szeged KKSE ellen elszenvedett vereséget követően, a Pénzügyőr SE-hez utaztak, sőt mi több, rendeztek igazi gólfiesztát. A vége egy nagyon magabiztos, plusz tizenhatos diadal, amivel ismét második helyen állnak a lányok.


 

 

Eredmények:

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, B-csoport, 3. forduló

Debreceni VSE II. – Eszterházy KESC 10-7

 

NŐI KÉZILABDA:

NB I/B, kelet, 5. forduló

Pénzügyőr SE – Eszterházy KESC 23-39

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, Zöld-csoport, 5. forduló

EKE-Eger-KOK – Bajai Bácska FKE 74-75

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Adventi koncert az egri Ciszterci templomban
Koncertre várja az érdeklődőket az Eszterházy Károly Gyakorló Gimnázium kórusa december...
Hajszálon múlott
Nem sikerült visszavágnia múlt heti vereségéért az EKE-Eger férfi futsal csapatának, így...
Kiemelkedő volt az érdeklődés a nyílt napon
Népszerű volt az Eszterházy Károly Egyetem nyílt napja: több mint 1200 érdeklődő volt...