Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. február 22. Gerzson
MozgásTér

Harminckilenc egri gól a Pénzügyőrnél

Fenyves Balázs | 2017. október 16. 10:01:40 | Utolsó frissítés: 1 éve
Egyedül női kézilabdásaink eredményével lehettünk elégedettek.

 

 

Két bosszantó, és egy jó szájízzel befejeződő bajnoki mérkőzést tudhatunk a hátunk mögött, már, ami az Eszterházy Károly Egyetem sportcsapatainak elmúlt hétvégéjét illeti.

 

Kezdjük a rossz hírekkel, az Eszterházy KESC másodosztályú férfi vízilabdásai Debrecenbe utaztak a bajnokság harmadik fordulójában, ahol mindenképpen győzelemmel kalkuláltak. Csakhogy a házigazdának is volt szava ehhez, a félidei 7-1-es vezetéséből pedig nem igen volt lehetőség visszajönniük a mieinknek, akiknél még egy súlyos sérülés is történt.

 

 

Balszerencséből kijutott bőven az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabdásainak is, az eddigi négyből négy vereség után ezért nagyon elkélt volna már az első siker az NB I/B Zöld-csoportjában. Ötödik nekifutásra a Baját kellett volna legyőzni az idei első győzelemhez, ami a rossz kezdés után is úgy tűnt, összejöhet, csakhogy az utolsó percben hagyták kiénekelni a sajtot a szájukból Illés Balázsék, akik így roppantul bosszantó, egypontos vereséget szenvedtek.

 

Hogy azért jó hírrel fejezzük be összefoglalónkat, az Eszterházy KESC női kézilabda együttesével zárjuk a beszámolót. Debre Viktor és Rutka Péter tanítványai a Szeged KKSE ellen elszenvedett vereséget követően, a Pénzügyőr SE-hez utaztak, sőt mi több, rendeztek igazi gólfiesztát. A vége egy nagyon magabiztos, plusz tizenhatos diadal, amivel ismét második helyen állnak a lányok.


 

 

Eredmények:

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, B-csoport, 3. forduló

Debreceni VSE II. – Eszterházy KESC 10-7

 

NŐI KÉZILABDA:

NB I/B, kelet, 5. forduló

Pénzügyőr SE – Eszterházy KESC 23-39

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, Zöld-csoport, 5. forduló

EKE-Eger-KOK – Bajai Bácska FKE 74-75

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Újabb forduló a Varázstorony versenyén
Elindult a Varázstorony Online Vetélkedő harmadik fordulója. A feladatlapok már...
Az érzelmek logikája előadás Egerben
Dr. Mérő László matematikus tart előadást március másodikán a Forrásban.
Felvételi a Roma Szakkollégiumban
Várják azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik büszkén vállalják roma kultúrájukat.