Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2017. november 23. Kelemen
MozgásTér

Harminckilenc egri gól a Pénzügyőrnél

Fenyves Balázs | 2017. október 16. 10:01:40 | Utolsó frissítés: 1 hónapja
Egyedül női kézilabdásaink eredményével lehettünk elégedettek.

 

 

Két bosszantó, és egy jó szájízzel befejeződő bajnoki mérkőzést tudhatunk a hátunk mögött, már, ami az Eszterházy Károly Egyetem sportcsapatainak elmúlt hétvégéjét illeti.

 

Kezdjük a rossz hírekkel, az Eszterházy KESC másodosztályú férfi vízilabdásai Debrecenbe utaztak a bajnokság harmadik fordulójában, ahol mindenképpen győzelemmel kalkuláltak. Csakhogy a házigazdának is volt szava ehhez, a félidei 7-1-es vezetéséből pedig nem igen volt lehetőség visszajönniük a mieinknek, akiknél még egy súlyos sérülés is történt.

 

 

Balszerencséből kijutott bőven az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabdásainak is, az eddigi négyből négy vereség után ezért nagyon elkélt volna már az első siker az NB I/B Zöld-csoportjában. Ötödik nekifutásra a Baját kellett volna legyőzni az idei első győzelemhez, ami a rossz kezdés után is úgy tűnt, összejöhet, csakhogy az utolsó percben hagyták kiénekelni a sajtot a szájukból Illés Balázsék, akik így roppantul bosszantó, egypontos vereséget szenvedtek.

 

Hogy azért jó hírrel fejezzük be összefoglalónkat, az Eszterházy KESC női kézilabda együttesével zárjuk a beszámolót. Debre Viktor és Rutka Péter tanítványai a Szeged KKSE ellen elszenvedett vereséget követően, a Pénzügyőr SE-hez utaztak, sőt mi több, rendeztek igazi gólfiesztát. A vége egy nagyon magabiztos, plusz tizenhatos diadal, amivel ismét második helyen állnak a lányok.


 

 

Eredmények:

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, B-csoport, 3. forduló

Debreceni VSE II. – Eszterházy KESC 10-7

 

NŐI KÉZILABDA:

NB I/B, kelet, 5. forduló

Pénzügyőr SE – Eszterházy KESC 23-39

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, Zöld-csoport, 5. forduló

EKE-Eger-KOK – Bajai Bácska FKE 74-75

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Hogyan csinálj pénzt a tudásodból? November 30-án megtudhatod!
A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 2017. november 30-án délután fél kettőtől...
Száz százalékos hétvége!
Három csapatunkért szoríthattunk az elmúlt napokban, de nem hiába, mindenki győztesen zárta...
Három nyerhető meccs
Szombaton kettő, vasárnap egy hazai bajnoki mérkőzésen szoríthatunk az egyetem csapatainak.