Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. december 15. Valér
MozgásTér

Háromszoros olimpiai bajnokot igazoltunk!

Fenyves Balázs | 2018. november 12. 16:25:36 | Utolsó frissítés: 1 hónapja
Más kérdés, hogy Szécsi Zoltán kapuba állításával sem sikerült megnyernie rangadóját az Eszterházy SC férfi vízilabdacsapatának.

 

 

Igazán emlékezetesre sikeredett az elmúlt hét az Eszterházy Károly Egyetem sportcsapatainak, leszámítva női kézilabdásainkat, akik az elmúlt napokban nem szerepeltek újabb mérkőzésen a K&H Liga küzdelmeiben.

 

Pályára lépett ugyanakkor az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabda gárdája, méghozzá a másodosztály Zöld-csoportjának hetedik fordulójában. Az ellenfél KTE-Duna Aszfalt II. társulata ellen sokáig szoros mérkőzést játszottak a fiúk, az utolsó negyedben azonban sikerült meglépni, és végül tizenkilenc pontos győzelmet aratni.

 

 

Nyernie az Eszterházy SC férfi vízilabdásainak már nem sikerült, mégis történt olyan dolog, ami miatt különös jelentőséggel bírt az Ybl Water Polo Club elleni összecsapás. Ezt a különlegességet a háromszoros olimpiai bajnok kapuslegenda, Szécsi Zoltán szereplése jelentette, aki az EKE színeiben húzott sapkát.

 

A bemutatkozás kiválóan is sikerült, mivel az élcsapatnak számító fővárosiak elleni rangadón mindössze hat gólt kapott a hátsó alakzat, ugyanakkor a jó védekezés hátulütőjét a gyenge támadásvezetés jelentette. Hat találatra így csak öt érkezett válaszként, ezzel pedig nem sikerült megnyernie a találkozót Tóth Péter legénységének.


 

 

 

Eredmények:

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, Zöld-csoport, 7. forduló

EKE-Eger-KOK – KTE-Duna Aszfalt II. 80-61

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, A-csoport, 6. forduló

Eszterházy SC – Ybl Water Polo Club 5-6

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Balogh Tibor)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Adventi koncert az egri Ciszterci templomban
Koncertre várja az érdeklődőket az Eszterházy Károly Gyakorló Gimnázium kórusa december...
Hajszálon múlott
Nem sikerült visszavágnia múlt heti vereségéért az EKE-Eger férfi futsal csapatának, így...
Kiemelkedő volt az érdeklődés a nyílt napon
Népszerű volt az Eszterházy Károly Egyetem nyílt napja: több mint 1200 érdeklődő volt...