Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. június 17. Laura
MozgásTér

Javítottak pólósaink

Fenyves Balázs | 2018. október 15. 23:43:52 | Utolsó frissítés: 1 éve
Női kézilabdacsapatunk viszont továbbra sem tudott pontot szerezni az élvonalban.

 

Egy hétközi, és egy hétvégi mérkőzés szerepelt az előző hét programjában az Eszterházy Károly Egyetem csapatainak, de két hazai fellépés. A korábbi a szerda este rendezett Eszterházy SC – Siófok KTC összecsapás volt a K&H Női Kézilabda Ligában.

 

A vendég siófokiak a nyáron nagyon megerősödtek, kis túlzással egy világválogatottal érkeztek a Leányka útra, és ugyan az első félidőben még remekül tartották magukat a hazaiak, a végére húszgólos különbség alakult ki a felek között. Ezzel Petrovics Gerdáék hat mérkőzés után sem tudtak pontot szerezni.

 

Nem így Tóth Péter másodosztályú férfi vízilabda együttese. Az Eszterházy SC zsinórban negyedik hazai meccsét játszotta, ám ezúttal már a Bitskey-uszodában. Az FTC-Telekom II. elleni összecsapás meglehetősen érdekesen alakult, de lényeg a győzelem, amivel továbbra is az élmezőnyhöz tartozik a társaság.

 


  

 

Eredmények:

 

NŐI KÉZILABDA:

K&H Liga, a 9. fordulóból előrehozott mérkőzésen:

Eszterházy SC – Siófok KTC 11-31

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, A-csoport, 4. forduló

Eszterházy SC – FTC-Telekom II. 12-10

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Szántó György, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Oklevélátadó díszünnepély
Az oklevélátadó díszünnepségeket az Eszterházy Károly Egyetem az alábbi időpontokban...
Tavasszal is a Random nyerte a RöpLigát
Az elmúlt évek legizgalmasabb fináléjában, nagy csata után győzte le az EHÖK-öt az őszi bajnok.
Arany és bronz a kézilabda MEFOB-ról
A győri hatos döntőben az Eszterházy Károly Egyetem két csapattal vett részt, amely során a...