Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. július 16. Valter
MozgásTér

Kedden rendezték a tenisz bajnokságot

2017. május 19. 10:25:09 | Utolsó frissítés: 1 éve
Az egyéni versenyben Bodnár Ádám, a párosban pedig a Kanczler Dániel, Fenyves Balázs duó sikerét hozta az EKE Tenisz Open 2017.

 

 

A tavaszi félév végéhez érve, 2017-ben is megrendezték az EKE Tenisz Open elnevezésű bajnokságot, amelynek helyszínét ezúttal is a Leányka úti Invest Sportcentrum három szabadtéri pályája adta.

 

Az elmúlt évek élénk érdeklődése ellenére, idén alacsonyabb résztevői létszámot jegyezhettünk, emiatt a program is rövidebb volt. Egyéni versenyszámban összesen tizenkét jelentkezőt regisztrálhattunk, így négy darab hármas csoportban kezdődtek a küzdelmek.

 

 

 

Az egyaránt négy game-ig tartó mérkőzések során a csoportok első két-két helyezettjei jutottak a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a bajnokság. A legjobb négy között a két vesztes egyaránt megkapta a harmadik helyezettnek járó bronzérmeket, hiszen a lebonyolítás alapján innen már csak a döntő párharc volt hátra. Itt aztán az a Bodnár Ádám bizonyult a legjobbnak, aki nagy csatában, 4-2-re győzte le a másik finalistát, Pető Márkot.

 

Az egyéni verseny mellett a párosok is megmérethették magukat, ám itt összesen három kettősről beszélhetünk. A körmérkőzéses lebonyolítás így összesen három összecsapást hozott, amelyet a Kanczler Dániel, Fenyves Balázs duó nyert, köszönhetően kettőből kettes mérlegének.

 

 

Az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Önkormányzatának támogatásával, illetve a helyszínt biztosító Invest Sportcentrum segítségével tehát idén is sikerült kiszolgálni egyetemünk teniszt szerető hallgatóinak igényeit, abban ugyanakkor jogosan bíznak a szervezők, hogy egy év múlva ismét a jól megszokott létszám mellett pattoghatnak a sárga labdák.


 

 

 

Eredmények:

EKE Tenisz Open 2017, egyéni

1. Bodnár Ádám, 2. Pető Márk, 3. Lévay Máté és Dudás Márton.

 

Páros:

1. Kanczler Dániel, Fenyves Balázs (2/2 győzelemmel), 2. Dudás Márton, Medve Dániel (2/1 győzelemmel), 3. Lévay Máté, Marga András (2/0).

 

 

 

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Újra munkában a kézis lányok
Tíz érkező játékost jelentettek be kedd reggel az Eszterházy KESC első osztályba jutott...
NB I: Jövünk!
Dr. Liptai Kálmán, az Eszterházy Károly Egyetem rektora bejelentette, a felnőtt csapat...
Megannyi újdonság az idei Érsekkerti Nyári Játékokon
Idén július 14-én az Anconai szerelmesek zenés komédiával nyitják meg a 8. Egri Érsekkerti...