Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
MozgásTér

Kedden rendezték a tenisz bajnokságot

2017. május 19. 10:25:09 | Utolsó frissítés: 1 éve
Az egyéni versenyben Bodnár Ádám, a párosban pedig a Kanczler Dániel, Fenyves Balázs duó sikerét hozta az EKE Tenisz Open 2017.

 

 

A tavaszi félév végéhez érve, 2017-ben is megrendezték az EKE Tenisz Open elnevezésű bajnokságot, amelynek helyszínét ezúttal is a Leányka úti Invest Sportcentrum három szabadtéri pályája adta.

 

Az elmúlt évek élénk érdeklődése ellenére, idén alacsonyabb résztevői létszámot jegyezhettünk, emiatt a program is rövidebb volt. Egyéni versenyszámban összesen tizenkét jelentkezőt regisztrálhattunk, így négy darab hármas csoportban kezdődtek a küzdelmek.

 

 

 

Az egyaránt négy game-ig tartó mérkőzések során a csoportok első két-két helyezettjei jutottak a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a bajnokság. A legjobb négy között a két vesztes egyaránt megkapta a harmadik helyezettnek járó bronzérmeket, hiszen a lebonyolítás alapján innen már csak a döntő párharc volt hátra. Itt aztán az a Bodnár Ádám bizonyult a legjobbnak, aki nagy csatában, 4-2-re győzte le a másik finalistát, Pető Márkot.

 

Az egyéni verseny mellett a párosok is megmérethették magukat, ám itt összesen három kettősről beszélhetünk. A körmérkőzéses lebonyolítás így összesen három összecsapást hozott, amelyet a Kanczler Dániel, Fenyves Balázs duó nyert, köszönhetően kettőből kettes mérlegének.

 

 

Az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Önkormányzatának támogatásával, illetve a helyszínt biztosító Invest Sportcentrum segítségével tehát idén is sikerült kiszolgálni egyetemünk teniszt szerető hallgatóinak igényeit, abban ugyanakkor jogosan bíznak a szervezők, hogy egy év múlva ismét a jól megszokott létszám mellett pattoghatnak a sárga labdák.


 

 

 

Eredmények:

EKE Tenisz Open 2017, egyéni

1. Bodnár Ádám, 2. Pető Márk, 3. Lévay Máté és Dudás Márton.

 

Páros:

1. Kanczler Dániel, Fenyves Balázs (2/2 győzelemmel), 2. Dudás Márton, Medve Dániel (2/1 győzelemmel), 3. Lévay Máté, Marga András (2/0).

 

 

 

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.