Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
MozgásTér

Lecsúsztunk az élről

Fenyves Balázs | 2017. május 29. 18:59:49 | Utolsó frissítés: 1 éve
Megint beragadtak a gólszerzésnél, és fontos pontokat hullajtottak el férfi vízilabdásaink.

 

 

Mint azt a hét elején már említettük, mindössze két olyan sportcsapatunk versenyzik még, akik számára maradt kérdés a 2016/2017-es szezonban.

 

Az egyik ilyen az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabda együttese, amely társaság az elmúlt héten a Bajai Bácska FKE vendége volt. A másodosztályú bajnokság alsóházi rájátszásában szereplő egyetemisták idei utolsóelőtti bajnokijukon vehettek részt, ami annak ellenére is jól sikerült, hogy többen is hiányoztak a keretből.

 

 

Nem alakult ilyen jól az Eszterházy KFSC férfi vízilabda gárdájának fővárosi kirándulása. Tóth Péter legénysége az OB I/B-s felsőházi play-off hatodik körében ahhoz a Racionet Honvéd II-höz látogatott, amely társaságot hazai környezetben is csak nagy nehézségek árán sikerült legyőznie.

 

Sajnos a szombat délelőtti összecsapás már egyáltalán nem sült el jól, a három szerzett gól tükrében pedig nem is nagyon lehetett győzelemben reménykedni. Nagy kár az elhullajtott pontokért, amivel a fiúk az első helyről visszacsúsztak a harmadik pozícióba két játéknappal a befejezést megelőzően.


 

 

 

Eredmények:

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, rájátszás a 17-24. helyért, 7. forduló

Bajai Bácska FKE – EKE-Eger-KOK 87-90

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, rájátszás az 1-8. helyért, 6. forduló

Racionet Honvéd II. – Eszterházy KFSC 7-3

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.