Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. május 22. Júlia
MozgásTér

Lecsúsztunk az élről

Fenyves Balázs | 2017. május 29. 18:59:49 | Utolsó frissítés: 1 éve
Megint beragadtak a gólszerzésnél, és fontos pontokat hullajtottak el férfi vízilabdásaink.

 

 

Mint azt a hét elején már említettük, mindössze két olyan sportcsapatunk versenyzik még, akik számára maradt kérdés a 2016/2017-es szezonban.

 

Az egyik ilyen az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabda együttese, amely társaság az elmúlt héten a Bajai Bácska FKE vendége volt. A másodosztályú bajnokság alsóházi rájátszásában szereplő egyetemisták idei utolsóelőtti bajnokijukon vehettek részt, ami annak ellenére is jól sikerült, hogy többen is hiányoztak a keretből.

 

 

Nem alakult ilyen jól az Eszterházy KFSC férfi vízilabda gárdájának fővárosi kirándulása. Tóth Péter legénysége az OB I/B-s felsőházi play-off hatodik körében ahhoz a Racionet Honvéd II-höz látogatott, amely társaságot hazai környezetben is csak nagy nehézségek árán sikerült legyőznie.

 

Sajnos a szombat délelőtti összecsapás már egyáltalán nem sült el jól, a három szerzett gól tükrében pedig nem is nagyon lehetett győzelemben reménykedni. Nagy kár az elhullajtott pontokért, amivel a fiúk az első helyről visszacsúsztak a harmadik pozícióba két játéknappal a befejezést megelőzően.


 

 

 

Eredmények:

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, rájátszás a 17-24. helyért, 7. forduló

Bajai Bácska FKE – EKE-Eger-KOK 87-90

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, rájátszás az 1-8. helyért, 6. forduló

Racionet Honvéd II. – Eszterházy KFSC 7-3

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Újra az Old Frogé a trón
Visszavágott őszi finálébeli vereségéért a tavaly tavaszi bajnok a XIV. Angol Kupa első...
Olasz Filmhét az Urániában
A városnak évek óta tartó, s szoros a kapcsolata a Budapesti Olasz Kultúrintézettel, s ennek...
Napi menü a Leányka Bisztróban
Finom ételekkel, mindennap friss menükínálattal és szeretettel vár mindenkit a Leányka Bisztró!