Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
MozgásTér

Listavezető egri lányok!

Fenyves Balázs | 2017. december 05. 17:18:55 | Utolsó frissítés: 1 éve
Fantasztikus győzelemmel zárta a hétvége bajnoki rangadóját az Eszterházy KESC női kézilabdacsapata.

 

 

Mint az a címünkből is kiderül, az NB I/B keleti csoportjának tizenkettedik fordulóját követően, az Eszterházy KESC női alakulatának nevével kezdődik a tabella, miután a hétvége rangadóján, szenzációs játékot nyújtva, nyolc góllal legyőzte az addigi listavezető Kispest együttesét.

 

Debre Viktor és Rutka Péter alakulata végig kézben tartotta a fővárosban rendezett meccset, és még ebben az arányban is megérdemelten nyert. Az idei utolsó fellépés előtt így az első helyen állnak Petrovics Gerdáék, amennyiben pedig a hétvégén is sikeresek lesznek a lányok, úgy őszi bajnoknak tekinthetők.

 

 

Ugyanezen a napon játszott Szolnokon az Eszterházy KESC szintén másodosztályú férfi vízilabda gárdája. Benedek Szabolcsék a szeptemberi plusz öt után, ezúttal három találattal bizonyultak jobbnak alföldi riválisukkal szemben, így ismét a harmadik helyen állnak alapszakasz-csoportjukban.

 

Vasárnapra maradt a hétvége egyetlen hazai összecsapása, amelyen az Eger SBS Eszterházy élvonalbeli férfi kézilabdásai a harmadik helyen álló Tatabányát fogadták. A találkozó végig szoros csatát hozott, de sajnos mégsem borult a papírforma, a vendégek négy góllal nyertek.


 

 

 

Eredmények:

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, B-csoport, 10. forduló

Szolnoki Dózsa VSC II. – Eszterházy KESC 7-10

 

NŐI KÉZILABDA:

NB I/B, kelet, 12. forduló

Kispest NKK – Eszterházy KESC 15-23

 

FÉRFI KÉZILABDA:

NB I., 12. forduló

Eger SBS Eszterházy – Grundfos Tatabányai KC 24-28

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

Fenyves Balázs, 2017.12.05.

(FOTO: Sarkadi Bálint, V-Man FOTO) Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.