Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. február 22. Gerzson
MozgásTér

Megvan az első kosaras siker

Fenyves Balázs | 2017. október 30. 14:14:58 | Utolsó frissítés: 1 éve
Sokat vártunk rá, de annál édesebb az öröm az EKE-Eger-KOK-nál, mint ahogyan azon csapatainknál is, akik a hétvégén érdekeltek voltak valamelyik bajnokságban.

 

 

Pénteken kezdődött az elmúlt hétvégi sportprogram, méghozzá az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabdacsapatának aktuális bajnoki összecsapásával. Ezúttal is ott volt a lélektani teher ráadásul a fiúkon, hiszen az NB I/B-ből eltelt hat fordulóban mindezidáig nem sikerült győztesen elhagyni a parkettet. Nem úgy a MAFC II. ellen, Váczi Péter legénysége ugyanis végig vezetve szerezte meg idei első sikerét.

 

A szombat is jól sikerült, hiszen az Eszterházy KESC női kézilabdásai, és férfi vízilabdásai is remekül vették a következő akadályt. Előbbi együttes Hajdúnánáson vett rész rangadón, ahol az utolsó percig nyílt maradt az összecsapás. Döntetlen állásnál azonban jött Nyakó Rozália, aki nagy gólt tapasztva beállította a végeredményt.

 

Pólósaink a fővárosba látogattak, meglehetősen foghíjas kerettel, és az első félidő szoros csatáját követően, a folytatásban egyre inkább elléptek vendéglátójuktól, az Alfa SC-ESMTK-tól. A végére négygólos egri győzelem alakult ki, ami zsinórban a második diadaluk volt Némethy Richárdéknak.

 


 

 

 

Eredmények:

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, Zöld-csoport, 7. forduló

EKE-Eger-KOK – MAFC II. 80-75

 

NŐI KÉZILABDA:

NB I/B, kelet, 7. forduló

Hajdúnánás SK – Eszterházy KESC 27-28

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, B-csoport, 5. forduló

Alfa SC-ESMTK – Eszterházy KESC 6-10

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Újabb forduló a Varázstorony versenyén
Elindult a Varázstorony Online Vetélkedő harmadik fordulója. A feladatlapok már...
Az érzelmek logikája előadás Egerben
Dr. Mérő László matematikus tart előadást március másodikán a Forrásban.
Felvételi a Roma Szakkollégiumban
Várják azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik büszkén vállalják roma kultúrájukat.