Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2017. november 23. Kelemen
MozgásTér

Mindenki idegenben

Fenyves Balázs | 2017. november 10. 16:25:54 | Utolsó frissítés: 10 napja
Aki kíváncsi valamelyik egri együttesre, annak bizony utaznia kell a hétvégén.

 

Minden napra jut valami. Ez lehetne a szlogenünk a hét második felének sportos programját illetően, csütörtök estétől ugyanis egészen vasárnapig szurkolhatunk majd valamelyik eszterházy-s csapatnak.

 

A négy e heti találkozóból egyet már le is játszottak, méghozzá a tegnapi nap folyamán, amikor a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Eger SBS Eszterházy idegenbe, Ceglédre látogatott. Tóth Edmond tanítványai egy végletekig kiélezett találkozón szereztek egy pontot (17-17), méghozzá úgy, hogy az utolsó támadásnál a győzelemért rohamozhattak, de hiába.

 

Péntek este aztán már az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabdásai is pályára lépnek. Az ellenfelet az NB I/B Zöld-csoportjának listavezetője, a Budafok gárdája jelenti, és mivel ráadásként még idegenben is rendezik az összecsapást, nem sok jóra számíthatunk.

 

Szombaton rangadó vár az Eszterházy KESC férfi vízilabda együttesére, hiszen a másodosztály B-csoportjának második helyezettje, az Ybl Water Polo Club vár az egyetemistákra. A fővárosiak az elmúlt években rendre borsot törtek a mieink orra alá, ezért most kérdés, mire mennek a fiúk a délelőtt 11 órakor kezdődő mérkőzésen.

 

Szintén rangadóra készül a hét utolsó napján szereplő Eszterházy KESC női kézilabdacsapata. A Balmazújváros otthonában esedékes csörtén zsinórban harmadik sikerüket szerezhetik Kovács Fanniék, nem vár ugyanakkor egyszerű feladat a társaság tagjaira, de természetesen ezúttal is bízunk a legjobbakban.


 

 

A hétvégi program:

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, Zöld-csoport, 8. forduló

Ford Ivanics-Budafok (1.) – EKE-Eger-KOK (13.)

Budapest, november 10., péntek, 19.00.

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, B-csoport, 7. forduló

Ybl Water Polo Club (2.) – Eszterházy KESC (3.)

Budapest, Komjádi-uszoda, november 11., szombat, 11.00.

 

NŐI KÉZILABDA:

NB I/B, kelet, 9. forduló

NKK Balmazújváros (7.) – Eszterházy KESC (5.)

Balmazújváros, november 12., vasárnap, 18.00.

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: hevesfoci.hu)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Hogyan csinálj pénzt a tudásodból? November 30-án megtudhatod!
A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 2017. november 30-án délután fél kettőtől...
Száz százalékos hétvége!
Három csapatunkért szoríthattunk az elmúlt napokban, de nem hiába, mindenki győztesen zárta...
Három nyerhető meccs
Szombaton kettő, vasárnap egy hazai bajnoki mérkőzésen szoríthatunk az egyetem csapatainak.