Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 22. Beáta
MozgásTér

Mindenki idegenben

Fenyves Balázs | 2017. november 10. 16:25:54 | Utolsó frissítés: 1 éve
Aki kíváncsi valamelyik egri együttesre, annak bizony utaznia kell a hétvégén.

 

Minden napra jut valami. Ez lehetne a szlogenünk a hét második felének sportos programját illetően, csütörtök estétől ugyanis egészen vasárnapig szurkolhatunk majd valamelyik eszterházy-s csapatnak.

 

A négy e heti találkozóból egyet már le is játszottak, méghozzá a tegnapi nap folyamán, amikor a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Eger SBS Eszterházy idegenbe, Ceglédre látogatott. Tóth Edmond tanítványai egy végletekig kiélezett találkozón szereztek egy pontot (17-17), méghozzá úgy, hogy az utolsó támadásnál a győzelemért rohamozhattak, de hiába.

 

Péntek este aztán már az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabdásai is pályára lépnek. Az ellenfelet az NB I/B Zöld-csoportjának listavezetője, a Budafok gárdája jelenti, és mivel ráadásként még idegenben is rendezik az összecsapást, nem sok jóra számíthatunk.

 

Szombaton rangadó vár az Eszterházy KESC férfi vízilabda együttesére, hiszen a másodosztály B-csoportjának második helyezettje, az Ybl Water Polo Club vár az egyetemistákra. A fővárosiak az elmúlt években rendre borsot törtek a mieink orra alá, ezért most kérdés, mire mennek a fiúk a délelőtt 11 órakor kezdődő mérkőzésen.

 

Szintén rangadóra készül a hét utolsó napján szereplő Eszterházy KESC női kézilabdacsapata. A Balmazújváros otthonában esedékes csörtén zsinórban harmadik sikerüket szerezhetik Kovács Fanniék, nem vár ugyanakkor egyszerű feladat a társaság tagjaira, de természetesen ezúttal is bízunk a legjobbakban.


 

 

A hétvégi program:

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, Zöld-csoport, 8. forduló

Ford Ivanics-Budafok (1.) – EKE-Eger-KOK (13.)

Budapest, november 10., péntek, 19.00.

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, B-csoport, 7. forduló

Ybl Water Polo Club (2.) – Eszterházy KESC (3.)

Budapest, Komjádi-uszoda, november 11., szombat, 11.00.

 

NŐI KÉZILABDA:

NB I/B, kelet, 9. forduló

NKK Balmazújváros (7.) – Eszterházy KESC (5.)

Balmazújváros, november 12., vasárnap, 18.00.

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: hevesfoci.hu)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Kollégiumi bizottsági választás
Az Eszterházy Károly Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata pályázatot hirdet a...
Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...