Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. december 18. Auguszta
MozgásTér

Móvár siker az újoncok csatáján

Fenyves Balázs | 2018. szeptember 17. 15:53:36 | Utolsó frissítés: 3 hónapja
Hatgólos vereséget szenvedett az Eszterházy SC női kézilabdacsapata hazai rangadóján.

 

 

Ez volt az utolsó olyan hétvége, amikor még csak NB I-es női kézilabdásaink voltak érdekeltek saját bajnokságukban, hiszen ezen a héten már másik két együttesünk is elstartol saját pontvadászatában.

 

Ám még mielőtt a közeljövőről beszélnénk, szokásosan az előző hétvége eseményét vesézzük ki, elvégre is az Eszterházy SC fontos mérkőzés játszott. A K&H Liga harmadik fordulójában a másik újonc Mosonmagyaróvár látogatott a Leányka útra, ahol hiába kezdtek jobban a mieink, végül a rivális nyert hat góllal.

 

 

Az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabda gárdája csütörtökön kezdi el a szezont, méghozzá az Alba Fehérvár II. elleni hazai összecsapással. Ez a találkozó remek zárása lehet a napnak, hiszen szeptember 20-án rendezik az Egyetemi Sport Nemzetközi Napja elnevezésű eseményt is, amelyhez az Eszterházy Károly Egyetem hagyományosan komoly attrakcióval, színes program kavalkáddal készül, idén az Érsekkertben.

 

Hétvégére is esik program, az Eszterházy SC másodosztályú férfi vízilabdacsapata legalábbis a kosarasokhoz hasonlóan, ezen a héten kezdi el saját bajnokágát. Tóth Péter tanítványai az Egri Termálfürdőben látják vendégül a Neptun alakulatát, míg női kézilabdásaink Székesfehérvárra utaznak az élvonal negyedik fordulójában.


 

 

Eredmény:

 

NŐI KÉZILABDA:

K&H Liga, 3. forduló

Eszterházy SC – Mosonmagyaróvári KC SE 22-28

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Adventi koncert az egri Ciszterci templomban
Koncertre várja az érdeklődőket az Eszterházy Károly Gyakorló Gimnázium kórusa december...
Hajszálon múlott
Nem sikerült visszavágnia múlt heti vereségéért az EKE-Eger férfi futsal csapatának, így...
Kiemelkedő volt az érdeklődés a nyílt napon
Népszerű volt az Eszterházy Károly Egyetem nyílt napja: több mint 1200 érdeklődő volt...