Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. január 20. Fábián
MozgásTér

Idegenben nyert az EKF-Eger-HÉSZ

Fenyves Balázs | 2013. szeptember 12. 01:11:41 | Utolsó frissítés: 5 éve
Nyáron kissé meggyengült az EKF-Eger-HÉSZ férfi kosárlabdacsapata. Ennek ellenére a bajnokság pénteki rajtján győzelemmel nyitottak a fiúk.

 

A tavalyi alapcsapatból négyen is távoztak a Leányka útról, akik mellesleg meghatározó játékosai voltak az előző szezonban ötödik alakulatnak. Krasznai Tibor, Kováts Róbert, Szarvas Péter és Farkasinszki Gábor eligazolásával egyértelműen gyengült a keret, így a továbbiakban főleg a fiatalokra támaszkodhat a Váczi Péter és Széles-Kovács Gyula nevével fémjelzett szakvezetés.

 

A férfi NB I/B 2013/2014-es küzdelemsorozata a Keleti csoportban szereplő EKF-Eger-HÉSZ csapatának szeptember 27-én Nagykőrösönjól  indult. A mérkőzés végét ugyan nehézzé tették maguknak a fiúk, ám a főiskolásoknak sikerült hat pontot megőrizni az előnyükből, és nyertek 75-69-re.Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

EKE az Educatio kiállításon
Az Eszterházy Károly Egyetem idén is részt vett az Educatio Nemzetközi Oktatási...
Ismerd meg a Jászberényi Campust!
Miért érdemes az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campusának képzéseit választanod?...
Nyílt napok az Eszterházy Károly Egyetemen
Az Eszterházy Károly Egyetem januárban is kinyitja kapuit a képzései iránt érdeklődő...