Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. november 15. Albert
MozgásTér

Rosszul sikerült hétvége

Fenyves Balázs | 2018. október 24. 19:10:21 | Utolsó frissítés: 1 hónapja
Női kézilabdásainknak, és férfi kosarasainknak sem termett babér az elmúlt napokban.

 

 

Érdekesen alakult az elmúlt időszak sportprogramja, már, ami az Eszterházy Károly Egyetem különböző sportcsapatait illeti, hiszen játéknapokat tekintve, pénteken, szombaton, és hétfőn is rendeztek mérkőzéseket.

 

Pénteken az Eszterházy SC első osztályú női kézilabda gárdája lépett pályára, méghozzá Debrecenben. Az esélyek ezúttal sem a mieink sikerét jósolták, ennek ellenére derekasan küzdöttek a lányok, és a meccs végére tisztességes vereséggel zártak.

 

 

Egy nappal később az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabdásai is pályára léptek már, méghozzá az Óbudai Kaszások otthonában. Az idegenbeli összecsapás első félideje nem sikerült jól, így hiába is váltottak fordulás után Váczi Péter tanítványai, a vereséget sajnos nem sikerült elkerülni.

 

Ennek a hétnek a történése a női kézisek újabb mérkőzése. Hétfőn a Magyar Kupa harmadik fordulójában szintén a DVSC volt az ellenfél, és szintén nem sikerült jó eredményt elérni. Ellenkezőleg a két együttes néhány nappal korábbi ütközetétől, itt még csak szorosabb meccsről sem beszélhettünk, így a hajdúságiak elég könnyedén jutottak tovább a kupasorozatban.


 

 

Eredmények:

 

NŐI KÉZILABDA:

K&H Liga, 6. forduló

DVSC Schaeffler – Eszterházy SC 32-25

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, Zöld-csoport, 4. forduló

Óbudai Kaszások – EKE-Eger-KOK 78-65

 

NŐI KÉZILABDA:

Magyar Kupa, 3. forduló

Eszterházy SC – DVSC Schaeffler 20-31

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Háromszoros olimpiai bajnokot igazoltunk!
Más kérdés, hogy Szécsi Zoltán kapuba állításával sem sikerült megnyernie rangadóját az...
VINYL - Vizuális nevelés és közösségi művészet városi térben
Dr. Orosz Csaba képzőművész, a Vizuális Művészeti Intézet egyetemi docense tart előadást...
Vácon sem ment
Gyakorlatilag tíz perc után már eldőlt a két pont sorsa női kézilabda együttesünk...