Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. június 17. Laura
MozgásTér

Rosszul sikerült hétvége

Fenyves Balázs | 2018. október 24. 19:10:21 | Utolsó frissítés: 1 éve
Női kézilabdásainknak, és férfi kosarasainknak sem termett babér az elmúlt napokban.

 

 

Érdekesen alakult az elmúlt időszak sportprogramja, már, ami az Eszterházy Károly Egyetem különböző sportcsapatait illeti, hiszen játéknapokat tekintve, pénteken, szombaton, és hétfőn is rendeztek mérkőzéseket.

 

Pénteken az Eszterházy SC első osztályú női kézilabda gárdája lépett pályára, méghozzá Debrecenben. Az esélyek ezúttal sem a mieink sikerét jósolták, ennek ellenére derekasan küzdöttek a lányok, és a meccs végére tisztességes vereséggel zártak.

 

 

Egy nappal később az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabdásai is pályára léptek már, méghozzá az Óbudai Kaszások otthonában. Az idegenbeli összecsapás első félideje nem sikerült jól, így hiába is váltottak fordulás után Váczi Péter tanítványai, a vereséget sajnos nem sikerült elkerülni.

 

Ennek a hétnek a történése a női kézisek újabb mérkőzése. Hétfőn a Magyar Kupa harmadik fordulójában szintén a DVSC volt az ellenfél, és szintén nem sikerült jó eredményt elérni. Ellenkezőleg a két együttes néhány nappal korábbi ütközetétől, itt még csak szorosabb meccsről sem beszélhettünk, így a hajdúságiak elég könnyedén jutottak tovább a kupasorozatban.


 

 

Eredmények:

 

NŐI KÉZILABDA:

K&H Liga, 6. forduló

DVSC Schaeffler – Eszterházy SC 32-25

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, Zöld-csoport, 4. forduló

Óbudai Kaszások – EKE-Eger-KOK 78-65

 

NŐI KÉZILABDA:

Magyar Kupa, 3. forduló

Eszterházy SC – DVSC Schaeffler 20-31

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Oklevélátadó díszünnepély
Az oklevélátadó díszünnepségeket az Eszterházy Károly Egyetem az alábbi időpontokban...
Tavasszal is a Random nyerte a RöpLigát
Az elmúlt évek legizgalmasabb fináléjában, nagy csata után győzte le az EHÖK-öt az őszi bajnok.
Arany és bronz a kézilabda MEFOB-ról
A győri hatos döntőben az Eszterházy Károly Egyetem két csapattal vett részt, amely során a...