Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
MozgásTér

Száz százalékos hétvége!

Fenyves Balázs | 2017. november 20. 17:04:56 | Utolsó frissítés: 1 éve
Három csapatunkért szoríthattunk az elmúlt napokban, de nem hiába, mindenki győztesen zárta saját mérkőzését.

 

 

Pénteken kis túlzással egy időben rendezték a női kézilabda és férfi vízilabda másodosztályú bajnokság aktuális fordulójának azon mérkőzéseit, amelyeken az Eszterházy KESC együttesei voltak érdekeltek.

 

A férfi vízilabdások egy órával a kézisek előtt startoltak, a Racionet Honvéd II. ellen pedig elég sokáig szenvedtek is a medencében. Még az utolsó negyed is fővárosi vezetésről indult, de amikor nagyon kellett, összeszedték magukat a fiúk, és végül két találattal megnyerték összecsapásukat.

 

 

A Leányka úton is a hazai szimpatizánsok örülhettek, pedig a meccs eleje a játéknap előtt harmadik helyezett Gödnek sikerült jobban. Szerencsére azonban időben összekapták magukat az egyetemisták, akik a teljes második félidőben vezetni tudtak, és összességében hat góllal bizonyultak jobbnak.

 

Vasárnapra férfi kosárlabda találkozó maradt a programban, az EKE-Eger-KOK pedig az NB I/B Zöld-csoportjának utolsó helyezettjével, az Alba Fehérvár II-vel mérhette össze erejét. A forgatókönyv itt is hasonlóan alakult, mint a vízilabdásoknál, csak az utolsó negyedben múlta felül riválisát Váczi Péter legénysége, de a lényeg a győzelem, ami a szezon második egri bajnoki diadalát jelentette.


 

 

 

Eredmények:

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, B-csoport, 8. forduló

Eszterházy KESC – Racionet Honvéd II. 11-9

 

NŐI KÉZILABDA:

NB I/B, kelet, 10. forduló

Eszterházy KESC – Gödi SE 31-25

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, Zöld-csoport, 9. forduló

EKE-Eger-KOK – Alba Fehérvár II. 89-83

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.