Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. augusztus 22. Menyhért
MozgásTér

Újra itt az Angol Kupa, USA Cup, és RöpLiga

Fenyves Balázs | 2018. szeptember 09. 21:11:30 | Utolsó frissítés: 1 éve
Az őszi félév kezdetével nem csak a tanulmányok indulnak el, hanem az Eszterházy Károly Egyetem három, félévenként rendezendő házi sportversenye is.

 

 

A bajnokságokban intézményünk nappali és levelező tagozatos hallgatói, dolgozói, oktatói vehetnek részt.

                                                                                                                             

Mindegyik közül egyértelműen a legnépszerűbb az Angol Kupa névre hallgató kispályás labdarúgó bajnokság, amelyet az őszi szemeszterben immáron tizenötödik alkalommal rendeznek zsinórban. Hogy mennyire is népszerű sorozatról beszélünk, elég bizonyíték, hogy az előző félévben tizenkilenc csapat, több mint kétszáz játékosa rúgta a bőrt a Leányka úti műfüves pálya villanyfényes mérkőzésein. Az őszi bajnokság szeptember 24-én, hétfőn kezdődik, jelentkezni pedig 17-én, hétfő este 20 óráig lehet csak és kizárólag az angolkupa@gmail.com e-mail címen. A sorsolással egybekötött, hivatalos csapatvezetői megbeszélésre 18-án, kedden, 15 órakor kerül sor az Almagyardombi Kollégium tanulószobájában.

 

 

Másik két házibajnokságunk az USA Cup, és a RöpLiga. A kosárlabda és röplabda pontvadászat csak október 1-én hétfőn, és 2-án kedden startolnak. Mindkét sportág küzdelmeire érvényes, hogy a Leányka úti Eszterházy-csarnokban rendezik a mérkőzéseket, és szintén esti időpontokban. Jelentkezni mindkét bajnokság esetén kizárólag a fenyo06@gmail.com e-mail címen lehet legkésőbb szeptember 24., hétfő este 20 óráig! A sorsolással egybekötött, hivatalos csapatvezetői megbeszélésre 25-én, 15 órakor kerül sor az Almagyardombi Kollégium tanulószobájában.

 

Ne felejtsétek el az nevezési időpontok lejártát, és persze, várjuk a jelentkezéseket, hogy ez a félév is minél sportosabban teljen a Leányka úton!

 

 

 

 

(FOTO: Lazányi Gergő, archív)

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Gólya7
Az Eszterházy Károly Egyetem elsőéves hallgatóinknak a megismerkedéshez, az eligazodáshoz...
Eszterházy Rókatábor
Idén első alkalommal szervezi meg az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat a Rókatábort...
Eszterházy Gólyatábor 2019
Gratulálunk sikeres felvételidhez, szeretettel várunk egyetemünk Gólyatáborába!