Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. május 22. Júlia
MozgásTér

Újra munkában a kézis lányok

Fenyves Balázs | 2018. július 11. 15:08:10 | Utolsó frissítés: 1 éve
Tíz érkező játékost jelentettek be kedd reggel az Eszterházy KESC első osztályba jutott női kézilabdacsapatának szokásos, szezonindító sajtótájékoztatóján.

 

 

Nagy visszatérők, új nevek, és optimista tervek. Nagyjából így lehetne összegezni mindazt, ami kiderült kedd délelőtt a Leányka úti Eszterházy-csarnokban tartott sajtótájékoztatón, amelyen az Eszterházy KESC női kézilabdásai idén első alkalommal mutatták meg magukat.

 

Hagyományosan nyár közepén, a felkészülés kezdetén sajtótájékoztató nyitja meg az éppen aktuális szezont, amely során a klub vezetése, és a szakmai stáb tagjai is elmondják azokat a tudnivalókat, amelyek a jövőre vonatkoznak. Így történ ez kedd délelőtt is.

 

 

Az Eszterházy Károly Egyetem rektora, és az EKESC elnöke, dr. Liptai Kálmán, a klub ügyvezetője, Jordán Dániel, a csapat vezetőedzője, Debre Viktor, valamint a másodedző, csapatvezető Rutka Péter nagyjából fél órában ecsetelte, mi várható a folytatásban.

 

A 2018/2019-es szezonban szereplő egyetemista együttes kerete most már véglegesnek tudható, ugyanakkor az eseményen többen is hiányoztak. Volt, aki sérülés, de akadt, aki válogatott elfoglaltság miatt. Az újak bemutatásán túl, sok technikai információ is napvilágot látott, amelyekről részletesebben női kézilabda egyesületünk hivatalos honlapján, az eszterhazykesc.hu portálon, egészen pontosan ide kattintva tájékozódhatunk.

 


 

 

Az Eszterházy KESC nyári érkezői:

 

Tóth Alexandra, kapus – (Siófok KC, NB I.)

Vörös Szimonetta, balszélső – (NEKA, NB I/B)

Sallai Nikolett, balszélső - (MTK Budapest, NB I.)

Pados Mónika, balátlövő - (Vasas SC, NB I.)

Brettner Zsófia Dorina, balátlövő - (Budaörs, NB I.)

Borbély Márta, irányító - (NKK Balmazújváros, NB I/B)

Juhász Renáta, beálló – (NKK Balmazújváros, NB I/B)

Gaylhoffer Ildikó, jobbátlövő – (NKK Balmazújváros, NB I/B)

Kuti Bettina, jobbátlövő, jobbszélső – (MTK Budapest, NB I.)

Bernát Dorina, jobbszélső – (Érd NK, NB I.)

 

 

Az Eszterházy KESC 2018/2019-es felnőtt csapata:

 

Győrffy Alexandra, Leiner Bernadett, Tóth Alexandra – kapusok, Bernát Dorina, Sepsi Réka – jobbszélsők, Gaylhoffer Ildikó, Kuti Bettina – jobbátlövők, Borbély Márta, Petrovics Gerda – irányítók, Juhász Renáta, Sári Barbara – beállók, Bocsi Szonja, Brettner Zsófia Dorina, Hanczvikkel Zsanett, Kobela Tamara, Pados Mónika – balátlövők, Buzsáki Nikolett, Sallai Nikolett, Vörös Szimonetta – balszélsők, Debre Viktor – vezetőedző, Rutka Péter - másodedző, csapatvezető, Bíró Imre – kapusedző, Fábián Gábor – masszőr, Varga Zoltán – technikai-vezető.

 

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Bronzérem az egri labdarúgó MEFOB-on
Kiváló mérkőzések jellemezték az Eszterházy Károly Egyetem által rendezett Magyar...
Tittel Esték
A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket Az egri harangöntés története...
A Szuszogó Színház bemutatja: AHA
Az Eszterházy Károly Egyetem amatőr színjátszó csoportja új bemutatóra készül....