Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. december 15. Valér
MozgásTér

Újra munkában a kézis lányok

Fenyves Balázs | 2018. július 11. 15:08:10 | Utolsó frissítés: 5 hónapja
Tíz érkező játékost jelentettek be kedd reggel az Eszterházy KESC első osztályba jutott női kézilabdacsapatának szokásos, szezonindító sajtótájékoztatóján.

 

 

Nagy visszatérők, új nevek, és optimista tervek. Nagyjából így lehetne összegezni mindazt, ami kiderült kedd délelőtt a Leányka úti Eszterházy-csarnokban tartott sajtótájékoztatón, amelyen az Eszterházy KESC női kézilabdásai idén első alkalommal mutatták meg magukat.

 

Hagyományosan nyár közepén, a felkészülés kezdetén sajtótájékoztató nyitja meg az éppen aktuális szezont, amely során a klub vezetése, és a szakmai stáb tagjai is elmondják azokat a tudnivalókat, amelyek a jövőre vonatkoznak. Így történ ez kedd délelőtt is.

 

 

Az Eszterházy Károly Egyetem rektora, és az EKESC elnöke, dr. Liptai Kálmán, a klub ügyvezetője, Jordán Dániel, a csapat vezetőedzője, Debre Viktor, valamint a másodedző, csapatvezető Rutka Péter nagyjából fél órában ecsetelte, mi várható a folytatásban.

 

A 2018/2019-es szezonban szereplő egyetemista együttes kerete most már véglegesnek tudható, ugyanakkor az eseményen többen is hiányoztak. Volt, aki sérülés, de akadt, aki válogatott elfoglaltság miatt. Az újak bemutatásán túl, sok technikai információ is napvilágot látott, amelyekről részletesebben női kézilabda egyesületünk hivatalos honlapján, az eszterhazykesc.hu portálon, egészen pontosan ide kattintva tájékozódhatunk.

 


 

 

Az Eszterházy KESC nyári érkezői:

 

Tóth Alexandra, kapus – (Siófok KC, NB I.)

Vörös Szimonetta, balszélső – (NEKA, NB I/B)

Sallai Nikolett, balszélső - (MTK Budapest, NB I.)

Pados Mónika, balátlövő - (Vasas SC, NB I.)

Brettner Zsófia Dorina, balátlövő - (Budaörs, NB I.)

Borbély Márta, irányító - (NKK Balmazújváros, NB I/B)

Juhász Renáta, beálló – (NKK Balmazújváros, NB I/B)

Gaylhoffer Ildikó, jobbátlövő – (NKK Balmazújváros, NB I/B)

Kuti Bettina, jobbátlövő, jobbszélső – (MTK Budapest, NB I.)

Bernát Dorina, jobbszélső – (Érd NK, NB I.)

 

 

Az Eszterházy KESC 2018/2019-es felnőtt csapata:

 

Győrffy Alexandra, Leiner Bernadett, Tóth Alexandra – kapusok, Bernát Dorina, Sepsi Réka – jobbszélsők, Gaylhoffer Ildikó, Kuti Bettina – jobbátlövők, Borbély Márta, Petrovics Gerda – irányítók, Juhász Renáta, Sári Barbara – beállók, Bocsi Szonja, Brettner Zsófia Dorina, Hanczvikkel Zsanett, Kobela Tamara, Pados Mónika – balátlövők, Buzsáki Nikolett, Sallai Nikolett, Vörös Szimonetta – balszélsők, Debre Viktor – vezetőedző, Rutka Péter - másodedző, csapatvezető, Bíró Imre – kapusedző, Fábián Gábor – masszőr, Varga Zoltán – technikai-vezető.

 

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Adventi koncert az egri Ciszterci templomban
Koncertre várja az érdeklődőket az Eszterházy Károly Gyakorló Gimnázium kórusa december...
Hajszálon múlott
Nem sikerült visszavágnia múlt heti vereségéért az EKE-Eger férfi futsal csapatának, így...
Kiemelkedő volt az érdeklődés a nyílt napon
Népszerű volt az Eszterházy Károly Egyetem nyílt napja: több mint 1200 érdeklődő volt...