Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. november 15. Albert
MozgásTér

Vácon sem ment

Fenyves Balázs | 2018. november 05. 10:45:22 | Utolsó frissítés: 3 napja
Gyakorlatilag tíz perc után már eldőlt a két pont sorsa női kézilabda együttesünk legutóbbi mérkőzésén.

 

 

Meglehetősen eseménytelenre sikeredett az elmúlt hét négynapos hosszú hétvégéje, mivel az Eszterházy Károly Egyetem csapatai közül egyetlen egyért szoríthattunk. A K&H Női Kézilabda Ligában ugyanakkor nem sikerült megtörni egy rossz, és egyre hosszabb sorozatot.

 

Hétvégi összefoglalónkban természetesen az Eszterházy SC-ről beszélünk, illetve szombati, Vác elleni mérkőzéséről. A lányok sajnos ezúttal már a meccs elején sem voltak a helyzet magaslatán, hiszen még tíz perc sem telt el a találkozóból, de már 6-0-ra elhúzott a házigazda.

 

 

A folytatás sem sikeredett valami fényesre, így újból kétszámjegyű különbségű vereség lett a dolog vége, avagy továbbra is várni kell az első NB I-es pontokra. Legközelebb jövő hét szombaton lépnek pályára az egyetemisták, a Békéscsabán esedékes bajnoki pedig az év utolsó fellépését jelenti egyben.

 

Hogy egy kicsi még előre nézzünk, ezen a héten két hazai mérkőzést is beharangozhatunk, de már más nemben és más sportágban. A férfi kosárlabda NB I/B Zöld-csoportjában az EKE-Eger-KOK csütörtökön 19 órától fogadja a Kecskemét csapatát, míg az Eszterházy SC másodosztályú vízilabdásai szombaton 15.00-kor látják vendégül az Ybl Water Polo Club alakulatát.


 

 

 

Eredmény:

 

NŐI KÉZILABDA:

K&H Liga, 8. forduló

GVM Europe-Vác – Eszterházy SC 36-18

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Háromszoros olimpiai bajnokot igazoltunk!
Más kérdés, hogy Szécsi Zoltán kapuba állításával sem sikerült megnyernie rangadóját az...
VINYL - Vizuális nevelés és közösségi művészet városi térben
Dr. Orosz Csaba képzőművész, a Vizuális Művészeti Intézet egyetemi docense tart előadást...
Vácon sem ment
Gyakorlatilag tíz perc után már eldőlt a két pont sorsa női kézilabda együttesünk...