Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. június 17. Laura
MozgásTér

Vácon sem ment

Fenyves Balázs | 2018. november 05. 10:45:22 | Utolsó frissítés: 1 éve
Gyakorlatilag tíz perc után már eldőlt a két pont sorsa női kézilabda együttesünk legutóbbi mérkőzésén.

 

 

Meglehetősen eseménytelenre sikeredett az elmúlt hét négynapos hosszú hétvégéje, mivel az Eszterházy Károly Egyetem csapatai közül egyetlen egyért szoríthattunk. A K&H Női Kézilabda Ligában ugyanakkor nem sikerült megtörni egy rossz, és egyre hosszabb sorozatot.

 

Hétvégi összefoglalónkban természetesen az Eszterházy SC-ről beszélünk, illetve szombati, Vác elleni mérkőzéséről. A lányok sajnos ezúttal már a meccs elején sem voltak a helyzet magaslatán, hiszen még tíz perc sem telt el a találkozóból, de már 6-0-ra elhúzott a házigazda.

 

 

A folytatás sem sikeredett valami fényesre, így újból kétszámjegyű különbségű vereség lett a dolog vége, avagy továbbra is várni kell az első NB I-es pontokra. Legközelebb jövő hét szombaton lépnek pályára az egyetemisták, a Békéscsabán esedékes bajnoki pedig az év utolsó fellépését jelenti egyben.

 

Hogy egy kicsi még előre nézzünk, ezen a héten két hazai mérkőzést is beharangozhatunk, de már más nemben és más sportágban. A férfi kosárlabda NB I/B Zöld-csoportjában az EKE-Eger-KOK csütörtökön 19 órától fogadja a Kecskemét csapatát, míg az Eszterházy SC másodosztályú vízilabdásai szombaton 15.00-kor látják vendégül az Ybl Water Polo Club alakulatát.


 

 

 

Eredmény:

 

NŐI KÉZILABDA:

K&H Liga, 8. forduló

GVM Europe-Vác – Eszterházy SC 36-18

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Oklevélátadó díszünnepély
Az oklevélátadó díszünnepségeket az Eszterházy Károly Egyetem az alábbi időpontokban...
Tavasszal is a Random nyerte a RöpLigát
Az elmúlt évek legizgalmasabb fináléjában, nagy csata után győzte le az EHÖK-öt az őszi bajnok.
Arany és bronz a kézilabda MEFOB-ról
A győri hatos döntőben az Eszterházy Károly Egyetem két csapattal vett részt, amely során a...