Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2020. május 25. Orbán
Sport

Példaértékű üzenet az egyetemi szurkolótábortól

Fenyves Balázs | 2020. március 27. 10:06:09 | Utolsó frissítés: 1 hónapja
A női kézilabdásaink mérkőzéseiről ismert Eger Bulls szurkolói csoport tagjai is csatlakoztak azokhoz, akik köszönetüket és tiszteletüket fejezik ki a vírus elleni küzdelem frontvonalában harcolóknak.

 

 

A koronavírus miatt kialakult helyzet, és az ebből keletkező korlátozások miatt, immáron több hete sport nélkül kell élni mindennapjainkat. Nincsenek edzések, nincsenek meccsek, ami teljes mértében felborította az év ezen időszakában megszokott szokásokat.

 

Nem kellenek azonban mérkőzések ahhoz, hogy az Eszterházy SC felnőtt női kézilabdacsapatának találkozóiról ismert Eger Bulls szurkolói csoport tagjai hallassák hangjukat, még akkor is, hogyha ezúttal nem is szó szerint hanghallatásról van szó. Szerda éjszaka az Eszterházy Károly Egyetemre járó hallgatókból álló csoport néhány tagja két molinót helyezett el az Egri Markhot Ferenc Kórház egyik kerítésére, amelyben az egészségügyben dolgozók áldozatkész munkájának mondanak köszönetet.

 

A két molinón a „Ti vagytok az igazi hősök”, illetve a „köszönünk mindent” üzenetek szerepelnek, a végén az EB16, vagyis az Eger Bulls 2016-os alapításának évét jelezvén. Az országban nem egyedülálló az ilyenfajta akció, több helyütt feltűntek a kórházi alkalmazottaknak szóló elismerő, és köszönetnyilvánító üzenetek, amihez tehát szurkolóink kapcsán valamilyen szinten egyetemünk, és az Eszterházy SC is csatlakozott. Az Eger Bullsnak ezúton is tiszta szívből köszönetünket fejezzük ki nemes cselekedetéért, mint, ahogyan az egészségügyben dolgozóknak is, akiknek további kitartást kívánunk a remélhetőleg nem túl hosszúra elnyúló időszakra!

 

 

 

 0
komment

Reflektor

Információk a záróvizsgákról
A záróvizsgára bejelentkezett hallgatók vizsgaidőszaka 2020. június 6-ig tart.
Tájékoztató a tavaszi félév vizsgaidőszakáról
A veszélyhelyzetre tekintettel az Egyetemi Tanács 2020. április 9-én áttekintette és...
Információ a nyelvvizsga nélküli diplomák kiadásáról
A veszélyhelyzet során teendő egyes, a felsőoktatási intézményeket és a hallgatókat...