Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. február 22. Gerzson
SzínTér

Jubileumi bemutatón van túl a Szuszogó Színház

Portik Tímea | 2016. május 20. 09:54:16 | Utolsó frissítés: 2 éve
Szerda este fél héttől kísérhette figyelemmel az egri közönség a Szuszogó Színház 10., azaz jubileumi előadását.

 

Az Eszterházy Károly Főiskola amatőr színjátszó csoportja Witold Gombrowicz YVONNE, a BURGUNDI HERCEGNŐ című alkotását dolgozta fel. A darabot Vígh Szilvia rendezte és Szegvári Menyhért (Jászai Mari- díjas színész, rendező) mentorált.

 

A darab keretén belül a nézők szemtanúi lehettek annak, hogy hogyan fogadják el az új, a különc, illetve a másságot egy megszokott csoportban, közösségben. Mindezt, egy egyedi csomagolásba tálalt történetben.

 

A főiskola B épületének nagy előadótermében a vártnál több érdeklődő érkezett. Megdöbbenő szemekkel és néha hangos kacagással viszonozták a tehetséges színészek produkcióit, akik színpadi játékukkal, sikeresen továbbították Gombrowicz üzenetét.

 

Az estet az Éva Presszó zenekar zárta a Vén Bagoly Kultúrkocsmában.

 

Főoldali fotó: Kakuk DánielTémánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Újabb forduló a Varázstorony versenyén
Elindult a Varázstorony Online Vetélkedő harmadik fordulója. A feladatlapok már...
Az érzelmek logikája előadás Egerben
Dr. Mérő László matematikus tart előadást március másodikán a Forrásban.
Felvételi a Roma Szakkollégiumban
Várják azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik büszkén vállalják roma kultúrájukat.