Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hallgatói portálja

2022. december 01. Elza
Egyetemi élet

Nyomj egy lájkot!

2022. április 06. 09:55:45 | Utolsó frissítés: 8 hónapja
A legjobb tíz közé került Benyó Blanka sportszervezés szakos hallgatónk mobilitásról szóló videója egy európai pályázaton.

Blanka a 2021/22-es tanév őszi félévét svédországi partnerünknél, a Mid Sweden University-nél teljesítette Erasmus ösztöndíjasként. Mint elmondta: hazatérése után sem tudott megválni az „Erasmus-életérzéstől”, ezért szívesen vállalt aktív szerepet az egri Erasmus Student Network (ESN) szervezetnél. Blanka az Eszterházy-n tanuló külföldi hallgatókat segíti a mindennapos, ügyes-bajos dolgokban.


 

NYOMJ EGY LÁJKOT!

 

A fentieken túl Benyó Blanka úgy döntött, hogy benevez az európai ESN „Mobility Is My Lifestyle” felhívására. Készített egy videót a mobilitás témakörében, amellyel már most szép sikert ért el: az Európa minden részéből beküldött, sok-sok videó közül az egri hallgató munkáját a legjobb 10 közé választották!

A legjobbnak ítélt alkotások között Blanka videóját az „esn_int” Instagram oldalon lehet megtekinteni és egy lájkkal támogatni, egészen április 15-én, pénteken 12.00 óráig. Ha sokan állunk mellé egy-egy lájkkal, akkor Blanka videója bekerülhet a legjobb 5 pályamű közé, s így az eszterházys hallgató Európa egyik Erasmus nagykövetévé válhat! A feladat tehát adott: nyomj egy lájkot!

Beküldte:
Győrváry-Kiss Ágnes
mobilitás koordinátor
Erasmus Iroda / Külügyi Osztály0
komment

Reflektor

„Eljött Tokaj Bordeauxba”
Hogyan kerül egy szép tokaji sor Bordeauxba? Miért került az ember véletlenül Baszkföldre?...
Üdv Bordeux-ból, avagy zenei zamatok és traktor
Az interaktív órák mellett is szépen összegyűltek Lauránál a mesélni valók.
Országos Népmese-konferencia – Élménybeszámoló hallgatói szemmel
Magyartanár szakos hallgatóként mindig szerettem a meséket, ezért nagyon megörültem, amikor...