Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hallgatói portálja

2022. december 01. Elza
Kultúra

Képzelt riport Egerben

Paletta Online | 2013. október 04. 00:29:54 | Utolsó frissítés: 8 éve
Eszter szerepében Trokán Annát, Józsefként Szegezdi Róbertet láthatjuk a Gárdonyi Géza Színházban október 4-étől színpadra kerülő musicalben.

 

„Az előadás során mindenki Esztert keresi..., mindenki a maga "Eszterét": saját sorsát, boldogulását. Persze, vannak örök felvetések, problémakörök, például a kamaszok életérzése és veszélyeztetettsége, vagy, hogy az idősebb generáció mindig is véleményezi a fiatalokat” – mondja Bal József, a darab rendezője.

 

 
Fotó: Gál Gábor  

 

Trokán Anna először lép színpadra Egerben. Azt mondja, évek óta foglalkoztatja a gondolat, milyen lehet más partnerekkel, más közönség előtt játszani. Szerinte nagyon fontos, hogy egy fiatal színészt minél több impulzus érjen. „Örömmel tettem eleget az egri felkérésnek, s izgalommal várom a találkozást az egri közönséggel” – meséli a színésznő.

 

 
Fotó: Gál Gábor  

 

 „Sok zenés darabban játszottam már, de a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról eddig elkerült” – hangsúlyozza Szegezdi Róbert. Az előadás témájáról napokat lehetne beszélni, hiszen a szerelemről, drogról, rock and rollról, és a XX. század történelméről tesz fel kérdéseket, szabadon, bilincsek nélkül.0
komment

Reflektor

„Eljött Tokaj Bordeauxba”
Hogyan kerül egy szép tokaji sor Bordeauxba? Miért került az ember véletlenül Baszkföldre?...
Üdv Bordeux-ból, avagy zenei zamatok és traktor
Az interaktív órák mellett is szépen összegyűltek Lauránál a mesélni valók.
Országos Népmese-konferencia – Élménybeszámoló hallgatói szemmel
Magyartanár szakos hallgatóként mindig szerettem a meséket, ezért nagyon megörültem, amikor...