Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hallgatói portálja

2022. december 01. Elza
Kultúra

Szabadon a Punnanyval – videó

Paletta Online | 2013. szeptember 27. 15:59:28 | Utolsó frissítés: 3 éve
A Punnany Massif nem először járt Egerben, de a Bolykiban igen. A hónap legnagyobb buliján ott volt a Paletta Online stábja is, megkóstoltuk a finom borokat, beszélgettünk a rapperekkel, és végigbuliztuk az estét. Azért videóztunk is.

 

 

Eger az elmúlt időszakban kifejezetten „híres” volt a klubbezárásokról, és a szórakozási lehetőségek rohamos csökkenéséről. Hála az Égnek, és egy fiatal egri borásznak, a helyzet némileg változott. Az élő zenét kedvelők tavasszal, nyáron és ősz elején lehengerlő környezetben tombolhattak hazánk ismertebb zenekarainak koncertjeire. Idén utoljára előző hét szombaton a Punnany Massif bulijára.

 

Akik először járnak a Bolyki völgyben, azokat elsőként a csodás látvány ragadja magával, másodszor a finom borok zamata. Hazánk jelenleg talán legismertebb rapcsapata, Punnany Massif sem bírt betelni a látvánnyal, így nem csoda, hogy a srácok akkora bulit csaptak, hogy a pincészetet körülölelő sziklafalak is beleremegtek. Az, hogy óriási mulatság lesz, már a koncertet megelőző délután kiderült, az összes elővételes jegy elkelt, teltház előtt zenélhettek a zenészek, és szövegelhettek a rapperek.

 

 
Teltház fogadta a Punnanyt. Fotó: egriprogramok.hu/Estefán Bálint
 

 

Bátran mondhatjuk, hogy Eger egyik legnívósabb helye a Bolyki Pincészet. Roppant kedves gesztus a szervezőktől, hogy a vendégeknek nem kellett kisétálni a belvárostól nagyon messze lévő helyre, mivel ingyenes buszjárat szállította a koncertezőket, egyenesen a bejárathoz vezető hangulatos, és kicsit kalandos bevezető úthoz, amely egyenesen a Bolyki völgy bejáratáig visz. Azt, hogy itt csakis igényes borokat fogyaszthatunk, egyáltalán nem volt kérdés. Ha ez most kocsmakritika lenne, rátérnénk az árakra, amelyek egyébként éppen annyira barátságosak, mint a fiatal borász, a közeg és az aktuális fellépők.

 

A jegyeladásokból, a buszon lévő hangulatból és a helyszíni tapasztalatokból kiderült: a hónap legnagyobb egri bulija volt a szombati. Hogy milyen is volt, és mit gondolnak a vendégek a Bolyki völgyről, illetve az, hogy a Punnany Massif hogyan is érzi magát Egerben, kiderül a Paletta Online legújabb videójából.

 0
komment

Reflektor

„Eljött Tokaj Bordeauxba”
Hogyan kerül egy szép tokaji sor Bordeauxba? Miért került az ember véletlenül Baszkföldre?...
Üdv Bordeux-ból, avagy zenei zamatok és traktor
Az interaktív órák mellett is szépen összegyűltek Lauránál a mesélni valók.
Országos Népmese-konferencia – Élménybeszámoló hallgatói szemmel
Magyartanár szakos hallgatóként mindig szerettem a meséket, ezért nagyon megörültem, amikor...